Paranormal Entity

Omg! Haha såg denna filmen igår, den är skit äcklig - precis som paranormal activity fast en helt annan familj. Slutet är inte så bra men det spelade inte så stor roll faktiskt den är över rälig kunde ej sova!!


RIO

sitter och kollar på denna filmen med min baby :D SKIT

Btw, har ngn varit i Rio de Janeiro, Brasilien??

28 juni - promenad

Igår gick vi vår vanliga promenad (egentligen hans promenad för att kunna röka ifred)

Och så ville han att ja skulle fota honom såklart, detta blev den enda som fick ett svagt OK dom andra blev antingen fula eller suddiga.. :) :P
Och btw igår var det en jätte fin regnbåge ! :)


me n my baby♥


SOOOLL

Hejsan bloggen nu sitter ja här precis varit i bo01 med jojan solat har blivit riktigt röd liknar en kräfta men ja nu ska ja träfffa natha och dom kanske till bo01 igen eller lola och här har ni några bilder på mig min kusin nyvakna

OCH JA ÄLSKAR CLAUDIA ORELLANA MEST DÖR FÖR HENNE OCH SAKNAR HENNE SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!OM DU BARA VISSTE


=)

Här bjuder jag på en video från när vi fiska.. Det var allt jag hade typ..


Finns också en video när jag gjorde min första hamburgare men den kommer sen för måste dela den och sånt..
Men nu ska jag dra till jobbet. Ses.


5,4,3,2,1 - gotta make that booty go!!!

 

sjukaste videooooon ALLTSÅ!! btw älskar låten typ mega

Jobbet

Lite bilder från oss på jobbet i förregår tror jag :)

Well that was it :)

25 juni

Igår efter jobbet åkte vi till en sjö och grilla och fiskade men ingen fick napp :) sen gick vi hem och kolla på film

23 Juni

Haha för några dagar sen ( 3 dagar sen )
Har inte kunnat blogga eftersom jag har jobbat varje dag från att ja vaknat till 21 tiden..
Gör lite inlägg nu


sselina elin sara

hej jag heter sara hejhej jag ska ut med selina och elin och gå o promanera en runda japjap mycket trevligt puss sen ska vi träffa folk vem ajg vet itne vem men det äe ett mysterium jag lovar sen ska vi gå runt i cirklar sen ska vi åka en karusell piuss

Dag 3

Idag vaknade vi sen stack vi till restaurangen.. Haha jag och nohhe hjälpte med att stänga idag :)
Och sen vi kom hem har vi ätit, spelat kollat på över konstiga filmer och ja nu sitter vi här och kollar på en övooor sneig film och min mamma tjatar om att hon vill sova.. Tror att jag och Nohhe ska kolla på The Grudge också men det tar typ skit lång tid för den att ladda ner på min dator.. Nohhe har inte sett den. Omg liksom?


Dag 2

Igår vaknade vi allihopa ganska sent, när vi var klara så stack vi till restaurangen och åt och när vi hade ätit färdigt så stack jag o nohi på promenad här ute i byn.. När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket men mot kvällen spelade vi fotboll o sånt med alla andra, och vi avslutade dagen med att kolla på film.


Take a walk

Typ igår vid 12 på natten när vi gick ut en runda.. Typ so not fun at all

I can be your bestfriend and you be my homie


Dag 1

Idag vaknade vi klockan 2 och vid 3 stack vi till restaurangen och åt, sen körde vi till affären åt helvete för att handla haha.. Och nu sitter vi här och kollar på en video med allihopa.. En video från 80-90 talet på min mamma och alla andra hahhaha.. 

 

Bilder från bilen när vi skulle handla höhö

20 juni - Framme!!

Jaa vid 10 på kvällen var vi på svävarterminalen och tog bussen hit till Norge och var framme i Oslo 05.20.. Där hämtade min morbror oss och vi körde ännu 1 timme till där vi är nu. Sen somnade vi direkt och vaknade idag vid två.. 

 


Idag åker vi till Norge :)

Yes, idag åker jag med Nohhe, min kusin Nicholas och mamma till Norge.. Nohhe kommer nu tror jag och vi ska äta, och sen åker vi..
Ni får ha deeeeet så braa :D !! Haha nej skoja kommer säkert blogga varje dag, I'll never let u down fellaz.



Åker med den här gröngölingen...som leker sexig

Wonderful!!

Detta är nog det finaste jag har hört live, blev tårögd och fick gåshud!! En talang alltså, och en skitbra låt - hon har skrivit den själv! Änglalik röst..



Lördag 18 juni

Igår var jag på middag hemma hos Sara med min mamma och hennes mamma och prata inför resan om Turkiet o sånt.. Efter stack vi till min mamma o då kom också Lola och Walaa och vi stack hem till mig i Caroli och fick idén om att dansa på dansmatta och det gjorde vi, sen stack Walaa hem och då gjorde inte vi så mycket.. Sen kom grabbarna och ja de var nog det :)



En bild jag hittade i Nohhes mobil höhö....


16 juni - Klassens dag

Ohhh!! i Torsdags satt vi med klassen i Pildammsparken och låg på filtar, åt pannkakor, spelade kort, snackade om tiden som gått, minnen och allt som hänt. Vill gråta nu..
Vid 2 fick vi sluta och då stack jag till min mamma för vi skulle hämta ut min klänning som jag hade beställt till balen men inte kom fram!! :( Och sen så fikade jag och mamma med Ali sen gick jag och Ali runt i stan sen stack vi hemåt ♥


Efter avslutning!

Igår efter vår sorgliga avslutning så stack jag Danijela, Ibbe, Nancy.b, Denise, Antonia, Aida, Andreas, Ruben och Julia till Mando och åt & efter maten satte vi oss i Subway och satt för några skulle köpa kakor (fråga inte mig hur dom orkade!!) och då kom också Johannes, Omar, Ali, Reza och Kit. Sen så drog vi till Öp skolan och satte oss där och softa typ sen stack jag och träffade Nohhe för skulle visa han lite grejer som han måste veta till Norge om tallrikar osv.

Avslutning..

Åh, har inga ord till att beskriva hur jag mår. Känner mig helt maktlös, det känns som att en bit av mig själv har dött.. Vill inte lämna de underbara människorna jag har lärt känna under mina år på Rönnenskolan, alla lärare, elever.. Alla minnen jag har delat, allt vi har gått igenom. Det är människorna som känner mig bäst. Idag hade vi vår sista dag tillsammans och det känns så jävla dåligt.. Kan inte sluta fälla mina tårar just nu när jag kollar på gamla bilder. Min kära klass 9C, från den 12 december 2008 fram till idag den 17 juni 2011 har ni gjort mina dagar, hade det inte varit för era sätt att få en att le och era stora hjärtan hade jag inte varit den jag är idag, hade inte stått med mina betyg i handen och haft ett leende, tack för hjälpen med både läxor och tröstande, uppmuntrande och tack så mycket för alla minnen, för alla skratt - för exakt vartenda dag!
Jag älskar er och kommer alltid komma ihåg våra dagar i glasrummen och våra promenader till Malak..  

 


:'(

Lite bal-bilder!


svar

Anonym om 9 juni 2011:
hon liknar inte en turk...
svar: okej men hon är det :) !
nasty om Balen!:
har du gjort slut med nohhe? du hänger lite för mkt med ali...
svar: vadå hänger med ali? vi går i samma skola och det är min o nohhes vän och till din information så har jag o nohhe inte gjort slut?
Anonym om Balen!:
ma fuck klänningen hela du e fin du gjorde klännigen fin ommg asså så fucking söt
svar: så jävla söt asså tack!!!!♥
Anonym om Balen!:
omg så fkn sööööt, chilenare därför haha!
svar: hahahaha jävla king!! tack ♥
Anonym om Balen!:
är du tsm med han på bilden eller
svar: nej? jag är tsm med NOHHE TAHAN vad är de folk inte fattar

elsa andersson om Balen!:
gud vilken sjukt fin klänning !
svar: taack så mkt antar jag, den är faktiskt skitsnygg!
jenny om 4 juni:
hej sötis var har du handlat din tröja över fin jur mkt kostade den
svar: Gina tricot förra sommaren tror inte de existerar längre :(


Tack så mycket för alla de andra söta kommentarerna. Love ♥ ♥ ♥ ♥/Claudia

Balen!

HADE VÄRLDENS SJUKASTE KVÄLL!!!!!!!!!!!
fler bilder kommer till helgen eftersom vissa hade mkt och göra..!
Men dessa tog iallafall mina föräldrar när jag skulle möta Ali innan vi gick.



Kommer aldrig glömma denna natten!!!!!!!!!!

blö

hejhej bloggen jag är jätte sjuk pallar inte blogga hejdå.

ali VS mimare


BAKKEN 2011

Träffade Ali vid 10 tror jag och sen stack vi till centralen och sen tog vi tåget med alla andra 9:or till Bakken!
(och btw sara din härmis haha hade faktiskt på mig den idag)



Ali, Tiffany, Amanda och Patrik - Ni gjorde min dag !!


bajs

Hej igen ja är skit seg på blogga jag vet men ja försöker och har fått någon typ sjukdom i armen de gör skit ont ja snart ska ja till läkaren igen. och ja igår byggde ja också naglar med claudia..
och är skit glad för mamma tycker synd om mig så nu ska ja äntligen få väskan ja tjatat efter fast i brun tror jag det blir
ochh hon lova mig typ andra kläder också så är skit glad och ja har köpt andra saker men ja pallar nt fotta och lägga upp vet nt varför tycker de är onödigt men ska väl göra det då puss hej juste ja har sommarlov också skit skönt men det känns inte så och hoppas claudia läser detta den gröna tröjandu köpte från mango köpte också den hihi:$
och ja min kusin från stockholm har kommit skit kul och igår sov jag hos min mormor älskar  henne mest men nu ska ja forstätta spela ps3 med min kusin

13 juni

Efter att jag kom hem ifrån skolan så stack jag till föreningsgatan där mamma satt och fikade med sina kollegor och tog pengar för skulle dra och bygga mina naglar och det blev av, och det var en ganska sliskig man som tog hand om mina naglar.. Hade lust att gå därifrån men höll mig. Iallafall blev jag ganska nöjd med dom, hoppas de överlever till balen!
Sitter iallafall och chattar med Ali och planerar inför imorgon. Kommer bli skit kul :D ♥
Efter att jag byggde så var jag i Entré med maja och sara, medans Soad också byggde. Sen träffade jag min faster o då stack vi hem och nu är jag här, dödstrött!

 

13 juni - SPEX!!










Mer bilder!!



storleksskillnad??



Bilder av Sara Al-Zubeidi :)

12 juni... Och jag förbereder mig

..inför spex! :D
Yeah! Hehe imorgon eftermiddag har 9: orna i Rönnenskolan spex! Hade planerat att vara catwoman men har ingenting för att få det o funka. Har varit hemma sen Entré och bytt om hit och dit. Från pyjamasparty till advokat liksom. Men nu har jag fått en skit fet idé av min pappa som jag sitter fast vid, and I won't tell u yet :D !!

 

Höhö mitt smink hör inte till själva "kontors-outfiten" utan från min klädsel till Pucca som jag testade :D 

12 juni - Entré

Idag vaknade jag och blev hämtad av mamma, sen stack vi till Entré och handla några snygga grejer:)



och letade för fullt efter en balklänning men hittade ingen..



..så vi gick och åt mycket god lammfilé, och sen gick vi hem igen :)

11 juni

Vaknade vid 1 och cyklade till min mamma, sedan till bo01 med Sara efter att noh och ali hade stuckit hem, och var där lite.. Sen stack vi hem till henne och käka ( Saras mamma gör nog världens godaste köttfärsås!!:O )
Sen stack vi till värnhem och sen hem till mig. Då kom Nohhe och dom andra till min port för han skulle hämta en tröja. Sen stack jag och Sara ut lite och sen tillbaka hem till mig och vid 8-9 tror jag så tog vi bussen till höja och träffa Ali chahine och Nohhe - Ännu en gång. Vet inte hur många gånger jag skrev att jag träffade nohhe?


10 juni 2011

Stack hemåt efter att skolans vårfest var slut. Sara kom till mig och vi gjorde ingenting speciellt, småstäda antar jag. Nohhe och Theo kom hem till mig och ja vi satt och softa, snackade o sen kom Khalil också. Och då ungefär så stack vi alla ut men jag och Sara gick vår egna lilla runda... höhö... Sen kom vi tillbaka till grabbarna då hade Ali stifler också. Men vi var inte heller med dom så länge för dom skulle in till stan och vi stack hem till mig och gjorde inget speciellt. Vid 1 på natten kom Nohhe och Ali chahine hem till mig och däckade här. Väldigt väldigt trevlig kväll :)



Ali och jag påväg till matsalen :)

Vårfesten 10 juni 2011



här väntade vi in på att föreställningen skulle sätta igång! :D



..men det blev nog lite tråkigt..



..många fina priser i olika ämnen till elever..



efter lunchen så gick alla upp och minglade i klassrummen och korridorerna
( medans vi förberedde och strök våra klänningar, sminkade oss och tränade)



sedan tillbaka till aulan, fler prisutdelnigar då bl.a vår klass fick massa priser i matte och NO!
Sedan körde modevisningen igång som avslut!

bilderna är tagna av Seb!

svaaaar

Anonym om Så här gick det till..:
Ring ambulansen HAHAHAHAHHAHAHA jävla cp claudia HAHAHA dör över gullig
svar: hahahahaha oh, panikslagen!! Men btw är den inte bruten :$ 
Anonym om I cant stop missing you:
över söta:(
svar: aw tack så mycket gullegry :D !
weona de sundsvall om 1 juni:
vart har du köpt dom jeansen?
du har rriktigt fin kropp ska du vetaa !
svar: , är inte riktigt nöjd med min kropp men tack!! :D
Milena la linda om 2 juni 2011:
gumman du har skrivit fel datum, det är 2011
hhahahahahha
svar: haha ojsan tack för du sa det hade inte märkt det annars :)

EMMAS  ([email protected]) om 7 juni:
fin bild :D
svar: thank you very much, du ser inte så dum ut du heller ;)
Borderline & Jag  ([email protected]) om I just shot a man down:
fin blogg
svar: Tack :) !
HannaFindus  ([email protected]) om Pastel de choclo:
Åhå! Vad är detta för trevlig maträtt?
Och på tal om namn till datorn! jag tycker att det är kul med sånna småkreativa projekt. Vad utmärker din dator? Bärbar eller stationär? Färg?
svar: Haha pastel de choclo-Exakta översättning blir typ.. Majs-paj? mycket god maträtt ifrån sydamerika :) ! En svart bärbar compaq dator, en liten Stephanie kanske?
ebbba :) om Pastel de choclo:
fin blogg ! :)
svar: tack :)
marisol om Hos mamma:
sååå vacker mi amor
svar: Gracias preciosa :D !
Anonym om dolce sicilia:
vart ligger dolce siciliana? blev sugen på att testa det nu haha
svar: De två ställena jag vet i Malmö är på höger sida av drottningtorget och en i bo01 som buss 2 släpper dig exakt utanför om du hoppar av i Scaniabadet :)

9 juni 2011

Efter skolan träffades jag och Sara i Entré och shoppade lite inför imorgon (en skjorta, guldring, och klackar och lite klämmor)
När jag kände mig klar stack vi till mig och lämnade grejerna, stack till Sara - hämtade cykel och cyklade till min mother för Sara ville ha några kläder som hon hade hemma hos mig och så åt vi sen drog vi vidare till Entre igen.
Haha! Jag och Sara har snackat brittiska typ halva dagen, vet inte vart vi fick det ifrån... Your little cunt....
Men nu sitter vi här hemma hos mig, har duschat och Sara har plattat sitt hår sen vi kom hit. Nu ska hon fläta mitt hår sen gittar hon hem tror jag. Yep hon bekräftade precis. See ya :D

skolan - 9/6

Halloj, idag var det sista normala skoldagen, med lektioner shit och så vidare.. Skit fett :)
Har varit på ett jätte bra humör idag, men det är inte tack vare vädret.. Utan bara för det var på tiden :)
Sista lektionen så var vi i aulan och tränade en sista gång inför modevisningen som är imorgon... det är typ halvt pirrigt, gå två pers med klackar på 1 meter bred catwalk? Men iallafall hoppas jag att det går bra och att jag inte råkar putta/armbåga ner danijela eller tvärtom...
Lägger upp bilder och skriver imorgon hur det går, wish me luck :D 

 

8 juni 2011

halloj igen, idag efter skolan tog jag bussen till min mamma och hämtade kvittot till mina KOSS-hörlurar som gick sönder....(....ali.....) o så drog jag till triangeln och bytade ut dom, efter det stack jag hem och har småstädat, ätit och tagit det lugnt :)
Min älskling zippade mig ännu en gång - grattis nohhe tahan du har slagit rekord inom zippning :)

This is life!

Haha idag hämtade Patrik mig ifrån engelska-lektionen för att gå och handla godis och sånt på Willys åt elevrådet för vi skulle tydligen kolla på film hähä :D Skönt att bara kasta in grejer och spendera skolans pengar!! det blev typ 560 kronor.. Och så hade vi lagt ett flak Norrlands guld men det fick vi inte köpa!
Iallafall så kollade vi på Inception, var helt inne i filmen men hade NO-redovisning, dendära med Tarkan..? så jag fick gå ifrån tidigare, vill fan se den igen - alla har sagt att den är helt svår att förstå?
Iallafall översoft, och saken är att jag bara är reserv för Jesper som representerar vår klass, har aldrig varit på något jäkla möte haha :O


am back hihi

Hej igen haha tänkte börja blogga igen för ja har ju lovat claudia det och jag vill också det men har typ inte tänkt på det och plus det är tråkigt att blogga också när man inte lägger ut bilder eller visar så ja men ska försöka andå men allafall, idag vakna ja och sen gjorde jag ingeting typ suttit hemma och väntar på lola och sen får vi se vad vi gör men ja vi hörs senare pussen här är en bild på mig i inget smink eller något skulle precis sova

Pastel de choclo

Godmorgon! Har ni sovit gott :) ? inte jag höhö, vaknade vid 5 och trodde att klockan var sju och stressade ihjäl mig till bussen och så ser jag tiden på en parkerings automat :( Iallafall idag har jag redovisning i NO och HKK, ska bjuda på pastel de choclo till hkk och redovisa om chiles matkultur :)
And by the way så fick jag mitt VG bekräftat i musik igår ;)

I just shot a man down



!♥

Top Model 2011


7 juni

tjeeeena :)
Idag har jag varit i skolan och ja haft en ganska bra dag. Det har varit lite äckligt väder men ja annars har jag haft en bra dag. Sista lektionen var vi och tränade inför modevisningen som är på fredag ;)  

När jag kom hem var planen att bebi skulle komma en sväng men min pappa kom tidigt, och hade skit mycket att göra hemma. Men nu är det klart och mitt rum är klart.. snart. Har lite dammsugning kvar men det skjuter jag upp till imorgon, typ vem fan ska orka dammsuga 10 på kvällen? Ska ladda ner några låtar sen tror jag att jag....d.ä.ck.a.r... Men måste fixa mina ögonbryn innan det också hahahaha rain forrest.


dolce sicilia

Älskar glassen på DOLCE SICILIA!!!! Asså riktig italiensk glass!! Så jävla gott alltså!! Är lite sugen på att åka till Italiten faktiskt :( Var där för två år sen och blev bjuden dit förra året men tackade nej.. för att jag ville gå på Marshmallow... Ska vara glad att jag fortfarande är älskad av mina föräldrar haha..
Iallafall är det tur för mig att jag har dolce sicilia tvärs över gatan ;)



jag i Sicilien, Italien 2009

söndagen den 5 juni

Halllåj. Vaknade hos Sara och stack till bo01 och var med jojo, jojan och marina, sen kom lola och walaa och vi rörde oss lite.. lite för mycket, vi satte oss inte alls -.-
Hade mina humörsvägningar också... I bo01 träffade jag Nohhe (som gjorde mig mkt gladare) med hans vänner och vi stack till stan för att äta. Stack hem för att byta om, sen stack jag hem till Nohhe once again och sov där.. Måste sluta sova där alltså minns ej hur det var att sova i min egna säng..


och så avslutar jag med en bild på mig och hayati som vi knappt syns på....


4 juni

Hallå, vaknade hos Nohhe baby och stack till bo01 dagen efter med Sara och träffade Lola, Andjela, Soad och Walaa där och badade hehe, sen grillade jag med Sara och Lola @ min gård med mamma och hennes vänner, sen åkte vi tillbaka till bo01 sen stack jag hem till Sara och sov över hos henne, efter att ha varit i stan en runda  :)



ohh jävlar....

Har inte fått sitta vid datan en endaste dag de senaste dagarna.. Ska uppdatera djurigt nu... Och detta ska inte ske igen :P

Going to Clyde

Nu ska jag gå och träffa Nohhe en stund antar jag.. Iallafall har fått in nya möbler till mitt rum det är typ övernajs höhö. Men ska fixa till frillan och dressa mig sen så är jag out of the building fuuuuuuckers *som i kinesen i baksmällan* /Bonnie


3 juni

haaaallå :)
Igår planerade jag med Sara och Jojan att vi skulle till bo01 typ 8 på morgonen men det blev inte av, men träffade ali och nohhe klockan 6 på morgonen... haha när jag vaknade klockan 10 senare så låg jag och schtekte på terrassen och vid halv 3 körde min pappa mig till bo01 och där träffa jag nohhe och hans vänner. Mycket rolig dag :)


är man stolt fotograf eller vad?

bo01

hihi hallå :D
Gjorde en deal med min pappa att jag fick gå ut om jag städa, så jag gjorde det och träffa Sara och Johanna och tog bussen till bo01 helt oplanerat, hahahah skit kul
uppdaterar snart igen ska ta en dusch:)


svar

heheh om I cant stop missing you:
är det i gulahöja :)
svar: ja det är det
josefin om Hos mamma:
du ee så fiin vill ha ditt utseende! <3
svar: Tack :)
Anonym om t-tr-trå-TRÅKIGT....:
har sara och ali gjort slut??
söta e ni by the way :D
svar: ja de har dom, tack så jätte mycket!
josefin om Oh maaaaaa sweet jesus:
vart har du köpt den tröjan? haha känns som att jag kommenterar din blogg för mycket men haha .. :p
p.s jättefin är du!
svar: jag vet inte för det är saras. haha ja du kommenterar väldigt mycket men det är ingenting dåligt. Tack så mycket :D 
Anonym om ?:
den första!! skitsnygg!!
svar: jag vet redan vilken jag ska ha höhöhö
Anonym  (prisejesus) om How to kill a spider:
HAHAHHAHAHA såå sjukaa :O !!!
svar: har typ aldrig förstått vad man ska svara när någon säger så.. typ tack eller ja.. "haha"
Anonym om Så här gick det till..:
så faked !!!
svar: vi kan testa och knäcka din nacke o se om de fake
Anonym om 1/6-2011:
Ohhhhhh tjejer ni är skitsöta har sett er ute... men ingen av er blev så värsta på ngn av bilderna=/
har inte sett värsta av sara men claudia fortsätt blogga
svar: haha tack antar jag :D... ja de ska jag, sara ska börja blogga snart har hon faktiskt sagt.
Du får iallafall ett halvt tack

2 juni 2011

Hej! Sen jag vakna har jag legat på terrassen och njutit av solen med min käre far. Tror inte något speciellt händer idag, inte för att jag inte vill utan bara för att jag inte får.. pössy


 

Så här gick det till..

..När jag bröt mitt finger... Hahaha så sjukt att jag fick det på film




1/6-2011

När jag kom hem till Sara så gick vi ut ganska direkt, tog bussen till höja och träffade Natha, Jojo och Jojan så stack vi och åt sen stack Jojo och Natha så jag Sara och Jojan gick runt och snacka o gick till stan och lite så. Sen tog vi bussen med Jojan för att följa henne hem och vi missa sista bussen, men det fattade inte Sara så vi väntade typ i 1 timme i onödan :)
Jag bröt mitt finger sen tog vi taxi hem :D ganska intressant dag

1 juni

igår var det faktiskt en ganska skön dag.. Sprang fram och tillbaka mellan skolan, mamma och pappas jobb för att få en lapp påskriven, skit kul och nu får jag iallafall åka till Bakken med 9:orna :) 
Kom hem, städade och letade efter mina nycklar och sen stack jag till Sara hihi