SVAR del 1



natha  ([email protected]) om de e den sjuka statten:
berätta lite om er själv vad som helst, er bakrund eller nått:P puss bra blogg
svar: okej haha allright, Claudia Irma Nicole Orellana, 15 år går i Rönnenskolan i 9an och bor i Caroli och kommer från Chile. Och Sara Sabok, snart 15 år går i en skola som ligger i Lund och bor mellan Caroli och Värnhem och är ursprungligen ifrån Turkiet.

Anonym om otur 7 år:
tycker du inte det är jobbigt att nohhe å du aldrig träffas själva?
var nohhe din första, asså samlag då?
hur är er relation bästa, å dålig sidor? :D
ser du en långt förhållande med honom?
hur är hans föräldrar mot dig ? och hur är dina mot han vad tycker dom om han?
frågade mest om han eftersom du skriver ganska mkt om honom så det är kul att veta puss hoppas du svarar
svar: nej tycker inte alls det spelar så stor roll eftersom vi umgås lika mycket endå ju haha, vår relation är bra vissa dagar och för det mesta är det bra men klart man bråkar ibland + att vi missförstår varandra ofta så de blir lite mkt tjafs då o då. ja faktiskt eftersom att vi alltid typ längtar o ser fram emot vår månadsdag:P.. de är trevliga och snälla mot mig, och mina föräldrar är också snälla emot honom, både mamma och pappa tycker om honom :) hiih puss :-*
Anonym om frågestund:
sara, ali är en riktig player de vet du va? han skriver medm ånga tjejer.
svar: för att veta att han e player måste du känna honom, och eftersom att du skriver lögner om honom så tror jag faktiskt inte att det är sant. Kom med ditt bullshit till någon annan för ditt snack intresserar mig inte!:)
an  (ghhgj) om frågestund:
Hur är era killar?
svar: enligt mig (claudia) är nohhe den bästa maskulina varelsen här på tellus bortsett från de inom släkten. Hur Ali är mot Sara kan jag inte skriva eftersom jag har en annan synvinkel men det finns ej ngt negativt :)
steffi  ([email protected]) om frågestund:
vad tycker ni om dagens tjejer? berätta lite om er själv skit tråkigt att läsa när man ej vet nåt om er utan ni bara skriver "hej har nyss ätit ska glo på tv med claudia hejdå " whooo cares hahahah :D?
svar: typ vadå dagens tjejer, alla tjejer är ju olika-_-.. ja vi skrev lite där uppe. Om du fortsätter att läsa vår blogg kanske du får veta lite mer men om det inte passar dig så tvingar ingen dig om de e så ointressant hahah??
almina i om frågestund:
Ja snälla gör de i ett video inlägg! :D en fråga till claudia. umgås du inte så mycket me lola längre? för du skriver typ aldrig i bloggen att du är me henne och så. skit söta är ni tjejer och super duper bra blogg. ha de brao :D
svar: vi spelade faktiskt in en video men det blev ungefär 15 minuter lång och sen orkade vi inte göra om det.. Men kanske snart!! Jo jag är med henne nästan hela tiden det var bara nu i veckan eftersom det hände något med hennes mobil förra helgen men nu är allt som vanligt :D Tack så mycket!!:D

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0